Claude Lorrain 29 september 2011 tot en met 8 januari 2012English
  • Museum vandaag geopend van 10-17 uur
  • Museum vandaag geopend van 10-17 uur
  • Museum vandaag geopend van 10-17 uur
  • Museum vandaag geopend van 10-17 uur
Claude Lorrain

Teylers Museum biedt bedrijven en specifieke groepen de mogelijkheid om zakelijke of privé-ontvangsten te houden in combinatie met een exclusief bezoek aan de Claude Lorrain tentoonstelling. Dit kan variëren van een bijeenkomst tijdens de openingsuren van het museum, tot een receptie of diner in de avonduren. Voor uw gasten verzorgen wij een arrangement op maat, met een stijlvolle ontvangst in combinatie met een kunsthistorische lezing en bezichtiging van de tekeningen en schilderijen van Lorrain.

De 19de-eeuwse Gehoorzaal op de eerste verdieping van het museum heeft een klassieke collegezaalopstelling en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. Het is een sfeervolle zaal, voorzien van moderne apparatuur.

De Grote Herenkamer van Pieter Teylers woonhuis is een 18de-eeuwse stijlkamer die vooral geschikt is voor kleine ontvangsten met een exclusief karakter. In de Grote Herenkamer kan door maximaal 30 personen worden gedineerd.

De Tuinzaal in het nieuwbouwgedeelte van het museum is een moderne, lichte ruimte met zicht op de prachtige binnentuin, waar ons museumcafé gevestigd is. De Tuinzaal is 's avonds geschikt voor recepties van grotere groepen en kan bij die gelegenheid circa 150 personen herbergen. Ook een diner in stijl voor maximaal 60 personen behoort tot de mogelijkheden.

Voor informatie over tarieven, bezichtiging van de ruimtes of een reservering kunt u contact opnemen met Paul Rietveld, telefoon 023-5531985, email prietveld@teylersmuseum.nl.

Teylers Museum in samenwerking met Louvre
Claude Lorrain
100 meesterwerken