Teylers Museum

Spaarne 16
2011 CH Haarlem, NL
T [+31] (0)23 516 0960
E info@teylersmuseum.nl
W www.teylersmuseum.nl
Perscontacten:
E pers@teylersmuseum.nl

Groepen, zakelijke gasten en leveranciers
s.v.p. melden bij de dienstingang
Nauwe Appelaarsteeg 3
2011 HA Haarlem
T 023 5160969 (Meldkamer)

Online tickets

Welkom bij de online kaartverkoop van Teylers Museum. Tijdens openingstijden kunt u uw entreekaart ook bij de kassa van het museum kopen.

Wat heeft u nodig?
- Creditcard (Visa, Mastercard, American Express) of
bankpas (betaling via iDEAL)
- Printer
- E-mailadres

Beschikbare toegangskaarten
Niet alle kaarten zijn online beschikbaar. De volgende toegangskaarten kunt u online aanschaffen:
Volwassenen € 11,00
Groepen (v.a. 10 personen)* € 8,50
Kinderen 6 t/m 17 jaar € 2,00
CJP € 7,50

* Komt u met een groep vanaf 20 personen of wilt u een speciale ontvangst en/of rondleiding op de tentoonstelling organiseren? Neem dan contact op met de afdeling Publiekszaken: 023 516 09 72 of info@teylersmuseum.nl. Vermeld hierbij de groepsgrootte en uw volledige adresgegevens. Kaarten voor groepen tot 20 personen kunt u ook via de website kopen.

Klik hier om uw tickets te kopen

Let op: Toegangskaarten kunnen niet worden geruild en worden na aankoop niet teruggenomen. De kaarten zijn alleen geldig op de door u geselecteerde datum. Verlopen toegangskaarten kunnen niet worden gebruikt voor een andere datum.

Betaling
Nadat de datum, de tijd en de aantallen kaarten door u zijn geselecteerd kunt u betalen met een geldige creditkaart of via iDEAL met uw bankpas. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express. Andere betalingswijzen zijn niet mogelijk.

Uitprinten van de kaarten
Na de betaling kunt u uw toegangsbewijs zelf uitprinten. Tevens sturen wij u een bevestigingsmail. Hiermee kunt u op een later tijdstip of andere locatie uw kaarten printen. Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om eventueel verloren kaarten nog een keer te printen.

Let op: Ieder persoon dient in het bezit te zijn van een toegangsbewijs waarop een unieke barcode is te zien. Wij verzoeken u om de kaarten zo leesbaar mogelijk te printen en zorgvuldig te bewaren. U kunt de kaarten zowel in zwart/wit als in kleur printen.

Bij aankomst in het museum
De door u uitgeprinte tickets gelden als toegangsbewijs voor het museum. U dient deze bij de kassa van het museum te laten zien. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een eigen toegangsbewijs. Let er dus op dat u alle kaarten heeft uitgeprint.

Klik hier om uw tickets te kopen

E-mail Teylers Museum