Teylers Museum

Spaarne 16
2011 CH Haarlem, NL
T [+31] (0)23 516 0960
E info@teylersmuseum.nl
W www.teylersmuseum.nl
Perscontacten:
E pers@teylersmuseum.nl

Groepen, zakelijke gasten en leveranciers
s.v.p. melden bij de dienstingang
Nauwe Appelaarsteeg 3
2011 HA Haarlem
T 023 5160969 (Meldkamer)

Bezoekadres

Teylers Museum
Spaarne 16
2011 CH HAARLEM
023-5160960
info@teylersmuseum.nl
www.teylersmuseum.nl

Bereikbaarheid
Het museum is te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Haarlem is het ongeveer 10 minuten lopen via de Jansweg, Jansstraat, dan linksaf de Korte Jansstraat in, dan rechtsaf de Bakenessergracht aflopen tot aan het eind. Bij het Spaarne slaat u rechtsaf. Teylers Museum is vervolgens aan uw rechterhand.

Routebeschrijving voor de auto
Via de A9 neemt u de afslag Halfweg/Amsterdam/Haarlem en bij dit bij knooppunt Rottepolderplein volgt u Haarlem (A 200).
Doorrijden richting Haarlem op de Amsterdamse Vaart (N200). Aan het eind van deze weg, bij de Amsterdamse Poort, slaat u rechtsaf (Gedempte Oostersingelgracht). Na ongeveer 170 meter neemt u de eerste afslag linksaf (Papentorenvest, gaat langs de Koepelgevangenis). Over de Catharijnebrug (over het Spaarne), gaat u linksaf (Koudenhorn), deze weg langs de rivier blijft u volgen (na verloop van tijd heet het Spaarne). De ingang van Teylers Museum bevindt zich aan het Spaarne.
Let op: op het Spaarne is eenrichtingsverkeer. U kunt dus uitsluitend het museum bereiken via de hierboven beschreven route. U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage De Appelaar.

E-mail Teylers Museum