Teylers Museum

Spaarne 16
2011 CH Haarlem, NL
T [+31] (0)23 516 0960
E info@teylersmuseum.nl
W www.teylersmuseum.nl
Perscontacten:
E pers@teylersmuseum.nl

Groepen, zakelijke gasten en leveranciers
s.v.p. melden bij de dienstingang
Nauwe Appelaarsteeg 3
2011 HA Haarlem
T 023 5160969 (Meldkamer)

 

22 mei '09 huwelijksdag 137

Meisje met opa in Ovale Zaal

Groepsarrangementen

Een uitstapje met een vereniging, een zakelijke ontvangst, een familiedagje? Teylers Museum houdt zich aanbevolen om voor uw groep een bijzondere ontvangst te organiseren. Met rondleiding en - desgewenst - bezoek aan het Museumcafé.

Groepen kunnen worden rondgeleid door de vaste collecties of de tijdelijke tentoonstellingen. Of wilde u eens kijken in de Bibliotheek, waar meer dan 35.000 wetenschappelijke boeken zijn verzameld uit de afgelopen 200 jaar? Een rondleiding kan deel uitmaken van een uitstapje, feestelijk evenement of zakelijke ontvangst in het museum.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens. Het Museumcafé serveert graag drankjes, koffie en thee met taart, een lunch of aperitief. Voor groepen hanteert Teylers Museum een speciale groepsmenukaart.

Wij vragen alle groepen vooraf te reserveren. Voor groepsbezoek met rondleiding neemt u contact op met de afdeling Publiekszaken reserveringen@teylersmuseum.nl, T 023-5160972.

Heeft u interesse in locatiehuur - waarbij u exclusief ruimtes gebruikt, al of niet binnen de normale openingstijden? Kijk dan op de pagina Ontvangsten.

E-mail Teylers Museum