Teylers Museum

Spaarne 16
2011 CH Haarlem, NL
T [+31] (0)23 516 0960
E info@teylersmuseum.nl
W www.teylersmuseum.nl
Perscontacten:
E pers@teylersmuseum.nl

Groepen, zakelijke gasten en leveranciers
s.v.p. melden bij de dienstingang
Nauwe Appelaarsteeg 3
2011 HA Haarlem
T 023 5160969 (Meldkamer)

Uit de museumwinkel

Een prachtige collectie fossielen, catalogi, boeken over kunst en natuur, kaarten en schrijfblocs. Maar ook heliogravures van de collectie Rembrandt-etsen en koperen instrumenten, en een tafel vol leuke educatieve cadeautjes voor kinderen: van mini-dino's tot spelletjes.

Het is een greep uit het bijzondere assortiment van Teylers Winkel, de museumwinkel van Teylers Museum. Alle artikelen verwijzen naar de twee grote thema's van Teylers Museum: kunst en wetenschap. Handig: de winkel is ook op zondag open!

Openingstijden

De winkel is gelijktijdig met het museum geopend, dus van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur, en op zon- en feestdagen van 12 tot 17 uur. Wie dus op zondag gauw een origineel verjaardagscadeautje nodig heeft, kan uitstekend in Teylers Winkel terecht. U kunt de winkel bezoeken zonder een museumkaartje te kopen.

Online winkelen

Het assortiment van Teylers Winkel is ook populair als souvenir en als relatiegeschenk voor mensen uit de wereld van kunst en wetenschap. Wie niet in de gelegenheid is zelf naar de winkel te komen, kan de meest gewilde artikelen meteen bestellen via onze online museumwinkel. Teylers Museum zorgt voor een snelle levering, in binnen- en buitenland.

Vriendschap cadeau
Een vriendschap van Teylers Museum is een verrassend leuk cadeau voor mensen die alles al hebben. U kunt dit bestellen via de vriendenpagina van deze website.

Teylers Winkel 2013 

0E0O0054

0E0O0039

0E0O0045

Steen

E-mail Teylers Museum