Maatregelen in verband met het coronavirus — Teylers Museum

Maatregelen in verband met het coronavirus

Lees hier het coronabeleid van Teylers Museum

Klik hier voor de veelgestelde vragen over onze online tickets, je vindt ze onder FAQ rechtsboven op de pagina.

De Museumvereniging heeft een uitgebreid protocol opgesteld voor musea, gebaseerd op de maatregelen van het RIVM en de overheid. Voor Teylers Museum geldt:

• Iedereen dient in bezit te zijn van een ticket met tijdslot. Dit ticket kun je vooraf online bestellen. Als een tijdslot nog niet volgeboekt is, is het ook mogelijk om bij de kassa een ticket te kopen (alleen pinnen). We adviseren je echter vooraf online te boeken: op deze manier ben je er zeker van dat je het museum kunt bezoeken.

• Heb je coronagerelateerde klachten? Blijf thuis en doe een test.

• Via een QR-code kun je desgewenst de audiotour beluisteren op je eigen smartphone. Er zijn beperkt ook audiospelers van het museum beschikbaar.

• In de winkel kun je alleen betalen met pin.

• Houd je aan de basisregels: hoest en nies in je elleboog en desinfecteer regelmatig je handen. Op verschillende plekken in het museum zijn desinfecterende middelen aanwezig.

• Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je om 12.45u, 14.30u en 15.45u deelnemen aan De Lorentz Formule. Maximaal 20 deelnemers, toegang gratis, reserveren is niet mogelijk, meer informatie bij de kassa.