Tentoonstellingsrondleiding — Teylers Museum

Tentoonstellingsrondleiding

Haal nog meer uit uw tentoonstellingsbezoek

Tentoonstellingsrondleiding 

Haal nog meer uit je bezoek en boek een rondleiding over de lopende tentoonstelling. Tijdens een rondleiding leer je de tentoonstelling met andere ogen te bekijken door de verhalen die je worden aangereikt. Teylers Museum kent een uiteenlopend aanbod aan tentoonstellingen op het gebied van kunst en wetenschap. Klik hier voor meer informatie over de huidige tentoonstelling.

Groepen

Kom je met een groep van 10 personen of meer? Laat het ons dan van tevoren weten via:  of 023-5160972. Deelnemers uit de groep betalen slechts 12,50 i.p.v. 14,50 euro voor de toegang. Ben je met meer dan 20 personen? Meerdere rondleidingen tegelijk boeken is ook mogelijk.

Kosten

Prijs voor een Nederlandstalige tentoonstellingsrondleiding: vanaf 55 euro (excl. museumentree en tot maximaal 20 personen).

Prijs voor een anderstalige tentoonstellingsrondleiding: vanaf 60 euro (excl. museumentree en tot maximaal 20 personen).

Annuleren is mogelijk tot 10 dagen van te voren. Daarna worden de kosten van de rondleiding in rekening gebracht. 

Reserveren

Laat ons weten wanneer je komt! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en boekingen. Je kunt ons bereiken via of 023-5160972.