Workshops — Teylers Museum

Workshops

Elke zondag gratis Kunst en Vliegwerk workshops voor de hele familie!

Teylers Museum staat en ligt vol met fantastische, rare, mooie en gekke apparaten, beesten, boeken, munten, schilderijen en tekeningen. Op zondagmiddag leer je ze beter kennen tijdens de gratis workshops voor de hele familie! (excl. museumentree). 

Voor wie?

Voor iedereen van 4 tot 104! Als je jonger dan 6 jaar bent, doe je samen met je (groot)ouders mee. Als je ouder dan 6 bent, mag je ook alleen aan de workshop meedoen. Kijk in ons overzicht van activiteiten om te zien welke workshops, wanneer plaatsvinden.

Meedoen?

Wil je zeker zijn van een plekje? Voor elke workshop kun je plaatsen reserveren. Klik in het overzicht van komende activiteiten op de workshop waaraan je wilt deelnemen en vul het reserveringsformulier in. Er zijn twee workshops per dag. Eén om 13.00 uur en één om 14.30 uur.

Je kunt tot en met de zaterdag via de website reserveren. Op zondag schrijf je je in bij de kassa in het museum. Let op: inschrijven = meedoen! Dat geldt dus ook voor je (groot)ouders die je begeleiden. Kom alsjeblieft op tijd, want als je de uitleg hebt gemist kun je niet meer meedoen.

Annuleren

Als je tóch opeens niet kan komen, bel dan zo snel mogelijk even met het museum om af te zeggen. Dan kan iemand anders jouw plekje innemen! Door de week bel je met telefoonnummer 023-5160972, en in het weekend met tel.nr. 023-5160960.

Handig om te weten

Plaats Educatief Paviljoen in het museum
Tijd Zondagmiddag 13.00 - 14.00 uur of 14.30 - 15.30 uur
Docenten Annemarie Nibbering of Lonneke Oostdam
Kosten Gratis, exclusief museumentree
Aantal deelnemers Maximaal 15 deelnemers per workshop