Ballonvaren met korting

Wil je de lucht in? Bezoekers van Teylers Museum krijgen op vertoon van hun toegangskaartje korting bij Clement Ballonvaarten!

08 juli 2016 t/m 30 september 2016

Wil je na het zien van de tentoonstelling De luchtballon graag zelf een ballonvaart maken? Of wil je de wereld gewoon een keer van boven zien? Goed nieuws! Bezoekers van Teylers Museum kunnen op vertoon van hun toegangskaartje of betalingsbewijs korting krijgen op de aanschaf van een ballonticket bij Clement Ballonvaarten. De korting is gelijk aan de prijs van het museumticket tot maximaal €17,50. Per ballonticket geldt maximaal 1 toegangsbewijs van Teylers Museum.

Kortingsactie

De kortingsactie geldt voor alle Teylers Museum toegangskaarten die zijn aangeschaft in de maanden juli, augustus en september 2016 en kunnen gebruikt worden bij aanschaf van ballontickets bij Clement Ballonvaarten in dezelfde periode. Aangeschafte ballontickets zijn minimaal één jaar geldig.

Meer info en boeken

Voor overige voorwaarden en meer informatie over de actie kun je terecht op de website van Clement Ballonvaarten

Kijk hier om direct een ballonticket met korting te boeken.Vergeet niet te vermelden dat u in het bezit bent van een entreebewijs van Teylers Museum.

Voorproefje

Wil je vast een voorproefje van wat je tijdens een ballonvaart te wachten staat? Onze conservator Terry van Druten ging met Clement Ballonvaarten en NH Leeft de lucht in. Hier kun je hun avontuur terugzien.

We wensen je alvast veel plezier in de luchtballon!