Kunst en Vliegwerk — Teylers Museum

Kunst en Vliegwerk

Inloopworkshop Weer- en windvis (vanaf 4 jaar)

13 december 2020, 14:00 - 15:30

Heb jij dat ook, dat je altijd tegenwind hebt als je gaat fietsen? In Nederland waait het eigenlijk altijd… Net als in Engeland, waar de schilder John Constable woonde. Hij probeerde de wind te vangen in zijn schilderijen. Kun jij dat doen met een windvaan?

Lees dit eerst!

We houden natuurlijk rekening met de corona-maatregelen en daardoor zal het allemaal een beetje anders gaan dan je bij ons gewend bent. Dat betekent dat je je niet meer vooraf kunt aanmelden om mee te doen. Vanaf nu meld je je aan als je binnenkomt in het museum op de dag en tijd van je bezoek. Je entreekaartjes bestel je vooraf online.

Van 14:00 tot 15:30 uur is er een inloopworkshop. Er staan 3 grote tafels op ruime afstand van elkaar. Per tafel is er plek voor een groepje uit één huishouden, met een totaal van maximaal 15 personen (maximaal 6 volwassenen, dat betekent niet meer dan 2 volwassenen per kind). Iedereen krijgt een eigen pakketje materialen. Vooraf en achteraf moet je je handen goed wassen. De gereedschappen en tafels worden tussentijds schoongemaakt.

Plaats:   Educatief Paviljoen (achter het café)
Tijd:  14.00 - 15.30 uur
Deelnemers:   3 families/huishoudens tot een max. van 15 personen
Leeftijd:   Vanaf 4 jaar: verder alle leeftijden welkom!
.
Deelname is gratis (excl. museumentree).


We wensen je vast veel plezier en vergeet niet om foto's van je mooie creatie met ons te delen op Twitter, Facebook of Instagram!

Koop je tickets online