Kunst en Vliegwerk — Teylers Museum

Kunst en Vliegwerk

Inloopworkshop Zie je ze vliegen? (vanaf 4 jaar)

21 augustus 2021 t/m 22 augustus 2021

De maker van het gigaboek ‘Birds of America’ zag ze vliegen. De Vogels van Amerika. Hij tekende ze allemaal! Kun jij dat ook? Teken, knip, kleur en plak vandaag jouw eigen prachtvogel. Maak samen met wie je naar het museum gekomen bent een mooie mobile, en hang hem thuis op (in de wind, dan fladderen je vogels zo mooi!).

Lees dit eerst!

We houden natuurlijk rekening met de coronamaatregelen. Dat betekent dat je je entreekaartjes voor het museum vooraf online moet bestellen. Als je binnenkomt in het museum, kun je aansluiten bij de workshop (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Van 13:00 tot 15:30 uur is er een inloopworkshop. Er staan 3 grote tafels op ruime afstand van elkaar. Per tafel is er plek voor een groepje uit één huishouden, met een totaal van maximaal 12 personen (maximaal 6 volwassenen, dat betekent niet meer dan 2 volwassenen per kind). Iedereen krijgt een eigen pakketje materialen. Vooraf en achteraf moet je je handen goed wassen. De gereedschappen en tafels worden tussentijds schoongemaakt.

Plaats:   Educatief Paviljoen (achter het café)
Dag: Elke zaterdag en zondag tussen 24 juli en 5 september
Tijd: Tussen 13.00 – 15.30 uur
Deelnemers:   3 families/huishoudens tot een max. van 12 personen
Leeftijd:   Vanaf 4 jaar: verder alle leeftijden welkom!
Deelname is gratis (excl. museumentree)


We wensen je vast veel plezier en vergeet niet om foto's van je mooie creatie met ons te delen op Twitter, Facebook of Instagram!

Koop je tickets online