Kunst en Vliegwerk — Teylers Museum

Kunst en Vliegwerk

Inloopworkshop Wattenwolken (vanaf 4 jaar)

25 oktober 2020, 14:00 - 15:30

Heb jij wel eens op je rug naar de wolken liggen kijken op een mooie zomerdag? En dan van alles langs zien drijven, van reuzen met rare koppen tot schattige schaapjes? John Constable was ook dol op wolken, dat zie je in de tentoonstelling. Schilder net als hij de mooiste wolkenluchten met de vreemdste vormen.

Lees dit eerst!

We houden natuurlijk rekening met de corona-maatregelen en daardoor zal het allemaal een beetje anders gaan dan je bij ons gewend bent. Dat betekent dat je je niet meer vooraf kunt aanmelden om mee te doen. Vanaf nu meld je je aan als je binnenkomt in het museum op de dag en tijd van je bezoek. Je entreekaartjes bestel je vooraf online.


Van 14:00 tot 15:30 uur is er een inloopworkshop. Er staan 3 grote tafels op ruime afstand van elkaar. Per tafel is er plek voor een groepje uit één huishouden, met een totaal van maximaal 15 personen (maximaal 6 volwassenen, dat betekent niet meer dan 2 volwassenen per kind). Iedereen krijgt een eigen pakketje materialen. Vooraf en achteraf moet je je handen goed wassen. De gereedschappen en tafels worden tussentijds schoongemaakt.

Plaats:   Educatief Paviljoen (achter het café)
Tijd: inloop van 14.00 – 15.30 uur
Deelnemers:   3 families/huishoudens tot een max. van 15 personen
Leeftijd:   Vanaf 4 jaar: verder alle leeftijden welkom!
.
Deelname is gratis (excl. museumentree).

We wensen je vast veel plezier en vergeet niet om foto's van je mooie creatie met ons te delen op Twitter, Facebook of Instagram!

Koop je tickets online