Kunst en Vliegwerk: Rariteiten! — Teylers Museum

Kunst en Vliegwerk: Rariteiten!

Familie-workshop (vanaf 4 jaar)

28 januari 2024, 13:00 - 15:30

Bij Teylers Museum, het oudste museum van Nederland, is van alles verzameld om de wereld beter te leren kennen: fossielen, tekeningen van beroemde kunstenaars, lichtgevende stenen, apparaten waarmee je elektriciteit kan opwekken, boeken met de mooiste platen van dieren en planten, gouden munten en meer! Je noemt deze bijzondere voorwerpen ook wel rariteiten.

Wil jij ook een verzameling? Sluit aan bij deze workshop Kunst en Vliegwerk en verzin en maak jouw eigen rariteiten!

Je krijgt een doosje waarin je een bijzonder voorwerp kan zetten. Kom met je hele familie, maak allemaal een doosje, voeg ze samen en hang jullie eigen rariteitenkabinet met verschillende vakjes thuis aan de muur.

Praktische informatie

De workshops zijn gratis toegankelijk, je hebt wel een ticket voor het museum nodig. De activiteit vindt plaats in het Educatief Paviljoen (achter het museumcafé)

Dagen

Zondag 28 januari van 13.00 tot 15.30 uur (inloop tot 15.00 uur)