Museumnacht Kids Haarlem

Speciaal voor kids tussen de 4 en 12 jaar

19 oktober 2019, 17:00 - 22:00

Ga op ontdekkingstocht en ontdek wat cultureel Haarlem te bieden heeft! Museumnacht Kids is meer dan een nachtelijk bezoekje brengen aan het museum. Kom dansen, knutselen en speuren! Tijdens Museumnacht Kids Haarlem openen culturele instellingen in Haarlem hun deuren speciaal voor kids tussen de 4 en 12 jaar oud en is er een fantasierijk programma samengesteld. Compleet met een openingsshow in de Grote of st. Bavo Kerk en een vette afterparty in het Noord-Hollands Archief!

Programma Teylers Museum

Bij Teylers teken je mee aan de langste tekening ooit, maak je zelf een brilslang op wieltjes of ga je op stap in het museum aan de hand van het boek Beer is los. Extra spannend is natuurlijk de zaklantaarnrondleiding als het in het museum al een beetje donker is en wat dacht je van experimenteren met geluid, licht, kracht en elektriciteit in het verstopte blitslab in onze tuin?

Bekijk het hele programma op de site van Museumnacht Kids!

Kaartverkoop en informatie

Je kunt je in het museum je kaartje (of eigenlijk je polsbandje) voor de Museumnacht Kids Haarlem kopen. Kaarten worden ook online verkocht. De polsbandjes kosten 7,50 euro per stuk. Hier vind je meer informatie over de ticketverkoop.

Let op! Je Museumkaart geldt niet tijdens de Museumnacht Kids.

Word ook Museumnacht Kids inspecteur!

Altijd al gedroomd om dé museumkenner van Haarlem te zijn? Dit is je kans! Als je tijdens Museumnacht Kids een of meer musea bezoekt en een museuminspectie invult maak je kans op die felbegeerde titel “Museumnachtinspecteur van Haarlem” en nog veel meer prachtige prijzen. Doe je mee? 

Koop je tickets online