Museumnacht Kids Haarlem — Teylers Museum

Museumnacht Kids Haarlem

Speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar

21 oktober 2023, 17:00 - 21:00

Tijdens Museumnacht Kids openen culturele instellingen in Haarlem hun deuren speciaal voor kids tussen de 4 en 12 jaar oud. Ga op ontdekkingstocht en ontdek wat cultureel Haarlem te bieden heeft. Museumnacht Kids is meer dan een nachtelijk bezoekje brengen aan het museum. Kom dansen, knutselen en speuren! 

Kom je ook naar het oudste museum van Nederland? Tijdens de Museumnacht Kids is het misschien ook wel het donkerste museum van Nederland! Het gebouw is namelijk al zo oud dat elektrisch licht nog niet eens bestond, dus het kan hier echt donker worden! Durf jij langs de Grottenbeer, Mosasaurus, oplichtende stenen en de vonkende Elektriseermachine te lopen?

Tijdens de nacht valt er overal in Teylers wel iets te ontdekken. Kom tekenen tussen de fossielen, instrumenten en schilderijen. Bouw mee aan een nieuwe uitvinding tijdens de hackathon. Schrijf jouw eigen dromen op in krullende letters. Of leer alles over Michelangelo tijdens een minicollege.

Maar er is nog meer te beleven, voor wie durft…

Kaartverkoop en informatie

De kaartverkoop gaat via de website van Museumnacht Kids. Daar vind je ook meer informatie over de deelnemende culturele instellingen.

Let op! Je Museumkaart geldt niet tijdens de Museumnacht Kids.

Foto: Jorn Baars

Koop je tickets online