Vacatures en stages

Teylers is het Museum van de Verwondering. Al sinds 1784 is dit de plek om je te verbazen en te verwonderen over fossielen, mineralen, boeken, munten, penningen, natuurkundige instrumenten, schilderijen en tekeningen. Het museum is gevestigd in een monumentaal gebouw met delen uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Het is het best bewaard gebleven openbare kennisinstituut voor kunst en wetenschap uit de 18e eeuw ter wereld. Teylers heeft een fascinerende en unieke geschiedenis. 

Vacatures

De vacatures die beschikbaar zijn worden aangeboden in verschillende media en zijn ook hier te vinden.


Directeur-bestuurder

Wie brengt, in de geest van Pieter Teyler en zijn Verlichtingsidealen, Teylers Museum naar
de toekomst?

Holtrop Ravesloot zoekt voor Teylers Museum de nieuwe directeur-bestuurder

De directeur-bestuurder is een strategisch denker met passie voor cultuur en is in staat om Teylers Museum te vertegenwoordigen en te laten floreren. Zij/hij acteert vanuit een duidelijke visie op de toekomst en gevoel voor de diversiteit aan doelgroepen voor de activiteiten van het museum. Een ondernemend en creatief boegbeeld, dat de huidige strategie tot een succes kan maken, kan voortzetten en verder kan ontwikkelen. Iemand die aandacht heeft voor de kernwaarden en doelen van Teylers Museum en naar kansen en vernieuwing zoekt.

Lees het volledige profiel.

Neem voor meer informatie contact op met Gerald Knol via 020-6470201.

Bij interesse ontvangen wij graag uiterlijk 13 juni een cv vergezeld van een korte toelichting t.a.v. Gerald Knol via reacties@holtropravesloot.nl.

Solliciteren

Meer informatie over hoe je kunt solliciteren vind je in de betreffende vacature. In alle vacatures wordt een sluitingsdatum genoemd. Hier houden we ons strikt aan. Sollicitaties die na de sluitingsdatum binnen komen worden niet mee genomen in de selectie.

Het kan voorkomen dat een vacature na sluitingsdatum nog op deze website te vinden is. Dat is om sollicitanten de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen.

Open Sollicitaties

Open sollicitaties kunnen niet in behandeling worden genomen. Wanneer er een vacature beschikbaar is voor zowel werk, stage als vrijwilligerswerk, is deze hier te vinden. 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.