Vacatures en stages — Teylers Museum

Vacatures en stages

Teylers is het Museum van de Verwondering. Al sinds 1784 is dit de plek om je te verbazen en te verwonderen over fossielen, mineralen, boeken, munten, penningen, natuurkundige instrumenten, schilderijen en tekeningen. Het museum is gevestigd in een monumentaal gebouw met delen uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Het is het best bewaard gebleven openbare kennisinstituut voor kunst en wetenschap uit de 18e eeuw ter wereld. Teylers heeft een fascinerende en unieke geschiedenis. 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Solliciteren

Meer informatie over hoe je kunt solliciteren vind je in de betreffende vacature. In alle vacatures wordt een sluitingsdatum genoemd. Hier houden we ons strikt aan. Sollicitaties die na de sluitingsdatum binnen komen worden niet mee genomen in de selectie.

Het kan voorkomen dat een vacature na sluitingsdatum nog op deze website te vinden is. Dat is om sollicitanten de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen.

Open Sollicitaties

Open sollicitaties voor een baan in dienstverband kunnen niet in behandeling worden genomen. Wanneer er een vacature is, is deze hier te vinden.

Heb je een stage- of vrijwilligersverzoek? Mail dit dan aan vacatures@teylersmuseum.nl. Onze HR-adviseur Iris Vogel zal je verzoek in behandeling nemen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.