Nieuwsbrief — Teylers Museum

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze verhalen, bijzondere objecten uit de collectie en activiteiten? Volg ons op sociale media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Abonnees van de nieuwsbrief hoeven niks te missen! De nieuwsbrief wordt ongeveer één keer per maand per mail verstuurd met nieuws over het museum, tentoonstellingen, lezingen, workshops en andere activiteiten.

Klik hier om je aan te melden voor de algemene nieuwsbrief.

Sociale media

Volg ons op sociale media en maak elke dag kennis met een object uit onze collectie, een bijzonder verhaal of nieuwtje. We zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Bekijk ons YouTube kanaal

Privacy

Om je onze nieuwsbrieven te kunnen sturen, moeten we beschikken over je e-mailadres. Dit adres wordt opgeslagen in onze database en alleen gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. 

Je e-mailadres zal nooit voor een ander doel dan het versturen van Teylers Nieuwsbrief worden gebruikt en zal zeer zeker nooit aan derden worden verkocht of anderszins ter beschikking worden gesteld (tenzij de Nederlandse wet dit voorschrijft).

Conform de bepalingen in de Telecomwet van 1 oktober 2009 hanteert Teylers Museum een "double opt-in / single opt-out" procedure voor het aangaan en opzeggen van een abonnement op Teylers Nieuwsbrief. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsbericht op het ingevoerde e-mailadres; pas na het volgen van de bevestigingslink in dat bericht ontvang je Teylers Nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief is een link opgenomen die je in één klik in staat stelt het abonnement op te zeggen.

Je e-mailadres wordt automatisch uit ons adressenbestand verwijderd als je je aanmelding als abonnee niet binnen één maand bevestigt. Wil je, na aanmelding, je e-mailadres direct uit ons adressenbestand laten verwijderen, dan kun je contact opnemen met