John Constable verlengd tot en met 28 februari

Het museum is t/m 19 januari gesloten

Teylers Museum is gesloten. In verband met de lockdown gaat het museum in ieder geval tot en met 19 januari dicht. Dat is begrijpelijk, maar uiteraard wel heel jammer voor iedereen die de populaire tentoonstelling John Constable wil bezoeken. Gelukkig is er ook goed nieuws: dankzij de bereidwilligheid van de bruikleengevers blijft de tentoonstelling een maand langer te zien, dus tot en met 28 februari. Dat betekent meer kans om te komen genieten van de glooiende groene heuvels, Engelse dorpjes en onstuimige wolkenluchten van de Britse landschapskunstenaar. Na 19 januari zal het museum ook weer op maandagen open zijn en in het weekend een uurtje eerder. Tickets met tijdslot voor na de lockdown zijn te bestellen via teylersmuseum.nl. Uiteraard nemen we alle coronamaatregelen in acht.

In de tussentijd is er online van alles te beleven. Neem vast een kijkje in de tentoonstelling en laat je rondleiden door conservator Terry van Druten. Bekijk de Miniaturen van Muziek en Beeldende Kunst, geïnspireerd door Constable of bezoek Teylers virtueel met de 360 graden-tour. In de verschillende zalen vind je de Teylers Thuis Tours, waarin medewerkers je van alles vertellen over de betreffende zaal. Meer achtergrondverhalen vind je in Teylers Verhalen: blogs door medewerkers die de fascinerende geschiedenis van het museum en de collectie laten zien.

Mooie feestdagen gewenst en blijf gezond!