Museumweek: deel je Museumkaart — Teylers Museum

Museumweek: deel je Museumkaart

25-03-2024 | Actie geldt van 30 maart t/m 5 april

Deel je Museumkaart of leen die van een ander

Van 30 maart tot en met 5 april is het weer nationale Museumweek! Tijdens deze actieweek mag je, samen met 1,5 miljoen andere kaarthouders, je Museumkaart uitlenen. Geef je oma een museumbezoek, laat je bakker of slager cultuur proeven en check eens bij je buurman of hij een tentoonstelling kan waarderen. Zo kunnen we samen zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met Teylers Museum. Leuk, want de musea zijn van en voor ons allemaal!

De spelregels

- We controleren in de Museumweek niet of de getoonde Museumkaart van de bezoeker zelf is.
- Degene aan wie je de kaart uitleent, moet de échte Museumkaart laten zien. Geen kopie of foto van de kaart.
- Er mag per kaart 1 bezoeker naar binnen. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder.