Juist nu!

Vanwege het coronavirus zijn de deuren van het museum nu gesloten. Wij werken er hard aan om het museum vanaf 1 juni weer op een veilige manier te kunnen openstellen voor alle bezoekers. Wij blijven de vele mooie verhalen van Teylers Museum over de collectie, het bijzondere gebouw, de Teylers Thuis Tours, de blogs, de idealen van Pieter Teyler en een virtueel bezoek voorlopig digitaal met u delen. 

De wekenlange sluiting van het museum heeft natuurlijk vergaande financiële gevolgen voor Teylers Museum. U kunt meehelpen om samen met ons de toekomst van het oudste museum van Nederland veilig te stellen! Allereerst om de heropening vanaf 1 juni mede mogelijk te maken inclusief alle aangepaste looproutes, plexiglas schermen en veiligheidsmaatregelen – en u kunt zelfs bijdragen aan een nieuwe, extra tentoonstelling die wij nu samenstellen uit eigen collectie.

U kunt ons steunen, juist nu.  

Elke bijdrage is van harte welkom. Teylers Museum heeft een ANBI-status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel.

Onze gegevens:
Teylers Museum Vrienden Fonds
IBAN: NL 83 RABO 0384451853
RSIN: 805772868
Telefoon: 023 553 19 84

E-mailadres: vrienden@teylersmuseum.nl
O.v.v. Extra gift en eventueel uw naam

 

Wilt u nog meer kijkjes achter de schermen, private views, interessante lezingen, altijd gratis toegang, een abonnement op het museumtijdschrift Teylers Magazijn en ontmoetingen met andere liefhebbers van de collecties van het museum? Word dan nu Vriend van Teylers Museum.