Juist nu! — Teylers Museum

Juist nu!

Steun Teylers Museum in deze moeilijke tijd

Teylers Museum mag eindelijk de deuren weer openen voor publiek! We hopen u snel weer te verwelkomen in ons prachtige pand en bij onze mooie tentoonstellingen.

Geniet ook online van de vele mooie verhalen van Teylers Museum over de collectie, het bijzondere gebouw, de Teylers Tours. Neem vooral eens een kijkje. 

De wekenlange sluitingen hebben natuurlijk vergaande financiële gevolgen voor Teylers Museum. U kunt meehelpen om samen met ons de toekomst van het oudste museum van Nederland veilig te stellen, juist nu! En wel op de volgende manieren:  

- Een (eenmalige) donatie: 

Ja, ik steun het museum

- Wilt u nog meer kijkjes achter de schermen, private views, interessante lezingen, altijd gratis toegang, een abonnement op het museumtijdschrift Teylers Magazijn en ontmoetingen met andere liefhebbers van de collecties van het museum? Word dan nu Vriend van Teylers Museum.

- Het is ook mogelijk om Vriendschap met het museum cadeau te geven.

Teylers Museum heeft een ANBI status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel. Meer informatie over periodiek schenken vindt u hier. 

Elke bijdrage is van harte welkom. Teylers Museum heeft een ANBI-status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel.

Onze gegevens:
Teylers Museum Vrienden Fonds
IBAN: NL 83 RABO 0384451853
RSIN: 805772868
Telefoon: 023 553 19 84

E-mailadres: vrienden@teylersmuseum.nl
O.v.v. Extra gift en eventueel uw naam