Juist nu!

De deuren van Teylers Museum weer geopend voor het publiek! En daar zijn wij ontzettend blij mee. Na de wekenlange sluiting door het coronavirus is het echt fantastisch om weer bezoekers in het museum te mogen ontvangen, uiteraard binnen de aangepaste veiligheidsnormen. Gedurende de sluiting hebben wij digitaal de vele mooie verhalen van Teylers Museum over de collectie, het bijzondere gebouw, de Teylers Tours, de blogs, de idealen van Pieter Teyler en de rondleidingen met u kunnen delen.

De wekenlange sluiting van het museum heeft natuurlijk vergaande financiële gevolgen voor Teylers Museum. U kunt meehelpen om samen met ons de toekomst van het oudste museum van Nederland veilig te stellen, juist nu!  En wel op de volgende manieren:  


- Koop uw toegangskaart online. Hiermee steunt u het museum in deze onzekere tijden.

- Een (eenmalige) donatie kan natuurlijk ook: 

Ja, ik steun het museum

- Wilt u nog meer kijkjes achter de schermen, private views, interessante lezingen, altijd gratis toegang, een abonnement op het museumtijdschrift Teylers Magazijn en ontmoetingen met andere liefhebbers van de collecties van het museum? Word dan nu Vriend van Teylers Museum.

Teylers Museum heeft een ANBI status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel. Meer informatie over periodiek schenken vindt u hier. 

Elke bijdrage is van harte welkom. Teylers Museum heeft een ANBI-status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel.

Onze gegevens:
Teylers Museum Vrienden Fonds
IBAN: NL 83 RABO 0384451853
RSIN: 805772868
Telefoon: 023 553 19 84

E-mailadres: vrienden@teylersmuseum.nl
O.v.v. Extra gift en eventueel uw naam