Juist nu!

Steun Teylers Museum in deze moeilijke tijd

Het museum is weer geopend! We hopen u snel weer te verwelkomen in ons prachtige pand en bij onze mooie tentoonstellingen.

Gedurende de tijd dat we gesloten waren hebben wij online vele mooie verhalen van Teylers Museum over de collectie, het bijzondere gebouw, de Teylers Tours, de blogs, de idealen van Pieter Teyler en de rondleidingen gemaakt en met u kunnen delen. Neem vooral eens een kijkje.

De wekenlange sluitingen van het museum heeft natuurlijk vergaande financiële gevolgen voor Teylers Museum. U kunt meehelpen om samen met ons de toekomst van het oudste museum van Nederland veilig te stellen, juist nu! En wel op de volgende manieren:  

- Een (eenmalige) donatie: 

Ja, ik steun het museum

- Wilt u nog meer kijkjes achter de schermen, private views, interessante lezingen, altijd gratis toegang, een abonnement op het museumtijdschrift Teylers Magazijn en ontmoetingen met andere liefhebbers van de collecties van het museum? Word dan nu Vriend van Teylers Museum.

- Het is ook mogelijk om Vriendschap met het museum cadeau te geven.

- Reserveer tickets en bezoek het museum!

Teylers Museum heeft een ANBI status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel. Meer informatie over periodiek schenken vindt u hier. 

Elke bijdrage is van harte welkom. Teylers Museum heeft een ANBI-status, daarmee geven zowel eenmalige als periodieke giften belastingvoordeel.

Onze gegevens:
Teylers Museum Vrienden Fonds
IBAN: NL 83 RABO 0384451853
RSIN: 805772868
Telefoon: 023 553 19 84

E-mailadres: vrienden@teylersmuseum.nl
O.v.v. Extra gift en eventueel uw naam