Trouwen en Recepties — Teylers Museum

Trouwen en Recepties

Jouw mooiste dag in een bijzondere omgeving

Trouwen in Teylers Museum

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om te trouwen? Kom eens kijken in Teylers Museum! De sfeervolle 19de-eeuwse Gehoorzaal vormt een exclusieve setting voor jullie trouwceremonie of partnerregistratie. Na afloop kunnen jullie toasten met champagne en staat er desgewenst een bruidstaart klaar. 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Paul Rietveld. Hij is te bereiken via: l of via 023-5531985.

Fotoshoots zijn alleen (beperkt) mogelijk in het museum voor paren die in het museum trouwen. 

Gehoorzaal

De sfeervolle, historische Gehoorzaal, waar de grote geleerden van de 19de eeuw hun colleges hielden, heeft nog al zijn authentieke decoraties en meubilair. De techniek is van nu. In de Gehoorzaal is plaats voor 100 personen (gecombineerd met een ontvangst of borrel maximaal 75 personen).

Voorzaal & Rotonde

De sfeervolle Rotonde met zijn prachtige glazen koepel is bij uitstek geschikt voor een informeel samenzijn. In combinatie met de Voorzaal kunnen er borrels, staande recepties en lunches worden georganiseerd voor maximaal 75 personen.

Tuinzaal

De Tuinzaal in het nieuwbouwgedeelte van het museum is een moderne, lichte ruimte met zicht op de prachtige binnentuin. In deze ruimte is ons museumcafé gevestigd dat plaats biedt aan maximaal 60 personen (zittend). Buiten openingstijden is de Tuinzaal geschikt voor borrels en recepties voor maximaal 100 personen (staand).