Bezoekersinformatie

Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar

Leonardo da Vinci

vrijdag 5 oktober t/m zondag 6 januari 2019

Belangrijke informatie over toegang tot Leonardo da Vinci

Voor een optimaal bezoek aan Leonardo da Vinci gelden er tijdsloten voor de toegang tot het hele museum in de periode 5 oktober 2018 t/m 6 januari 2019. Het eerste tijdslot start om 10.00 uur, het laatste om 16.30 uur. Je kunt binnen je tijdslot bij de entree van het museum naar binnen en vervolgens zo lang blijven als je wilt. Bestel het ticket voor een datum en tijdslot naar keuze ruim van tevoren, de kaarten gaan hard! 

LET OP: Alle bezoekers moeten een tijdslotticket bestellen (dit geldt ook voor gratis of reductietickets, en voor bezoekers die bijv. specifiek voor De Lorentz Formule komen), anders kun je het museum niet bezoeken.

Het museum is alleen als geheel te bezoeken (inclusief de tentoonstelling Leonardo da Vinci) en met het tijdslot bepaalt u de starttijd van uw bezoek aan het museum. U wordt binnen dat half uur verwacht bij de entree aan het Spaarne, u kunt daarna tot sluitingstijd in het museum blijven.

Uitsluitend online tickets

Tickets worden uitsluitend online verkocht. Openingstijden

Openingstijden 
maandag gesloten
dinsdag t/m zondag 10:00 - 18:00 uur

Extra geopend op:

maandag 24 december
dinsdag 25 december
woensdag 26 december
maandag 31 december
dinsdag 1 januari

10:00 - 18:00 uur

donderdag 27 december t/m zondag 30 december

10:00 - 20:00 uur

woensdag 2 januari t/m zondag 6 januari 

10:00 - 20:00 uur

Toegangstarieven tijdens de tentoonstelling

Toegangstarieven voor Leonardo da Vinci in Teylers Museum
Vanwege het uitzonderlijke karakter en de vele internationale bruiklenen van de tentoonstelling geldt een toeslag van 8 euro p.p. In de periode van 5 oktober 2018 t/m 6 januari 2019 gelden de volgende prijzen (incl. toeslag):

Toegangsprijzen tijdens Leonardo da Vinci 
Volwassenen € 21,50 (incl. toeslag)
Groepen (v.a.10 personen) € 19,00 p.p.
Kinderen t/m 18 jaar gratis
CJP € 16,00
Museumkaart € 8,00
Vrienden van Teylers Museum gratis
Haarlem Pas gratis
ICOM gratis
Vereniging Rembrandt gratis
BankGiro Loterij VIPkaart gratis
I Amsterdam pas € 8,00


Toegangstarieven combiticket met Frans Hals Museum 
Het Frans Hals Museum presenteert van 13 oktober 2018 t/m 10 februari 2019 de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen. In het kader van Haarlem Cultuurstad bieden de musea een voordeliger combiticket. Bezoek twee unieke tentoonstellingen en betaal geen 16 euro toeslag, maar slechts 10 euro toeslag.

Toegangsprijzen combiticket met Frans Hals Museum  
Volwassenen € 37,00 (incl. toeslagen)
Groepen (v.a.10 personen) € 32,00 p.p.
Kinderen t/m 18 jaar gratis
CJP € 26,00
Museumkaart € 10,00
Haarlem Pas gratis
ICOM gratis
Vereniging Rembrandt gratis
BankGiro Loterij VIPkaart gratis
I Amsterdam pas € 10,00Publieksbegeleiding

Groepsbezoek
Kom je met tien of meer personen? Ook groepstickets zijn online te koop. Wil je meer informatie over groepsbezoek? Neem dan contact op via info@teylersmuseum.nl

Ben je van plan om als touroperator de tentoonstelling te bezoeken? Neem dan contact op via info@teylersmuseum.nl voor tarieven en mogelijkheden.

Inleidingen/ rondleidingen
Tijdens Leonardo da Vinci is het niet mogelijk om een rondleiding door de tentoonstelling te volgen. In plaats daarvan vinden inleidingen plaats (duur: 30 minuten, max. 30 personen). Groepen kunnen een inleiding boeken met een spreker van Teylers Museum. Voor meer informatie neem je contact op via info@teylersmuseum.nl

Schoolbezoek
Voor klassen uit het primair onderwijs (groep 6 t/m 8) en voortgezet onderwijs zijn speciale programma’s ontwikkeld. Scholen zijn tijdens de tentoonstelling van dinsdag t/m vrijdag welkom tussen 9.30 en 12.00 uur. (Entree: Nauwe Appelaarssteeg 3)
Duur: 90 minuten
Tarieven: 150 euro voor 30 leerlingen en 80 euro voor 15 leerlingen. Dit is inclusief entree tot de tentoonstelling voor scholieren en begeleiders.
Max. groepsgrootte: 30 leerlingen. Per 15 leerlingen minstens 1 begeleider.
Boekingen via: reserveringen@teylersmuseum.nl 

Speciale ontvangsten of verhuur
Heb je interesse in een exclusieve ontvangst buiten openingstijden? Neem dan contact op met Paul Rietveld via prietveld@teylersmuseum.nl

Gratis audiotour & gids
Verdiep je bezoek met een gratis audiotour en bezoekersgids. Beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Route en bereikbaarheid

LET OP! In verband met de intocht van Sinterklaas zal het Spaarne en parkeergarage De Appelaar minder goed bereikbaar zijn op zondag 18 november. De Stoomboot legt om 13:00 uur aan het Spaarne voor de Koudenhoorn t.o. de Valkestraat aan.

Bereikbaarheid en parkeren

Teylers Museum is goed te voet te bereiken vanaf het Centraal Station in Haarlem (ca. 10 minuten). Per bus is Teylers Museum lastig bereikbaar. Plan uw persoonlijke route via www.ov9292.nl of www.ns.nl

Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage De Appelaar: Damstraat 12, Haarlem. Tussen Teylers Museum en Frans Hals Museum vind je Parkeergarage De Kamp. Parkeren in garage Raaks is ook mogelijk, je moet dan 10 minuten lopen.

Adres
Teylers Museum
Spaarne 16
2011 CH Haarlem
www.teylersmuseum.nl
info@teylersmuseum.nl 
0031- (0)23 516 0960

Leonardo da Vinci wordt mede mogelijk gemaakt door