Word nu Vriend van Teylers Museum

en geniet van exclusieve privileges

Uw vriendschap met Teylers Museum

Voor vrienden en begunstigers Teylers Museum staat alles in het teken van samen ontdekken en leren, weten en begrijpen. Wij willen graag onze verhalen met u delen en van u horen wat u belangrijk vindt. Vrienden en begunstigers zijn onmisbaar voor ons. Zo worden restauratieprojecten van het museum ondersteund, nieuwe aankopen gedaan en spannende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Mede dankzij uw bijdrage kunnen onze dromen gerealiseerd worden, mede dankzij uw inzichten vinden wij inspiratie om onze ambities waar te maken.

ALS U NU VRIEND WORDT HEEFT U GRATIS TOEGANG TOT DE BIJZONDERE TENTOONSTELLING LEONARDO DA VINCI

Als u nu Vriend wordt geniet u van alle exclusieve privileges voor zowel 2018 als 2019 voor slechts € 45,- zoals:

• Onbeperkt en gratis toegang tot het museum voor 1 persoon
  • Een abonnement op het museumtijdschrift Teylers Magazijn (3x per jaar)
  • Speciale activiteiten voor vrienden en begunstigers zoals Voorjaarsdag en Najaarsdag met kijkjes achter de schermen
  • Jaarlijks een private view van een tentoonstelling
  • Jaarlijks de mogelijkheid deel te nemen aan een Vriendenexcursie

Word nu vriend! Geef vriendschap cadeau

Wilt u liever eerst meer informatie? Stuur dan een email naar vrienden@teylersmuseum.nl. Eerst bellen met de afdeling Partners & Begunstigers kan natuurlijk ook, tel. 023-5531984.

Voor meer informatie over de verschillende soorten vriendschappen van Teylers Museum klikt u hier.