Kunst en Vliegwerk — Teylers Museum

Kunst en Vliegwerk

Workshop Dino’s met veren?

15 augustus 2020 t/m 16 augustus 2020

Hoe weten we hoe dino’s eruitzagen? Je ontdekt het in de tentoonstelling Dinomakers. Heeft een Iguanodon een stekel op zijn neus of op zijn duim? En heeft de T-rex schubben of veren? Maak vandaag je favoriete dino met veren of schubben: wat jij wilt.

Lees dit eerst!

We gaan onze populaire workshops weer aanbieden! We houden natuurlijk rekening met de corona-maatregelen en daardoor zal het allemaal een beetje anders gaan dan je bij ons gewend bent. Dat betekent dat je je niet meer vooraf kunt aanmelden om mee te doen. Vanaf nu meld je je aan als je binnenkomt in het museum op de dag en tijd van je bezoek. Je entreekaartjes moet je vooraf online bestellen

De workshop wordt gegeven in kortere sessies van steeds 30 minuten. Er staan 3 grote tafels op ruime afstand van elkaar. Per tafel is er plek voor een groepje uit één huishouden, met een totaal van maximaal 10 personen per sessie. Iedereen krijgt een eigen pakketje materialen. De gereedschappen en tafels worden tussen de workshops door schoongemaakt.

Plaats:   Educatief Paviljoen (achter het café)
Tijd:  Elke zaterdag & zondag tussen 4 juli en 23 augustus 
13.00 – 13.30 uur
13.45 – 14.15 uur
14.30 – 15.00 uur
15.15 – 15.45 uur
Deelnemers:   2 of 3 families/huishoudens tot een max. van 10 personen
Leeftijd:   Vanaf 4 jaar: verder alle leeftijden welkom!
In de hal kun je je melden voor een van de workshops. Maar vol = vol…
Deelname is gratis (excl. museumentree).


We wensen je vast veel plezier en vergeet niet om foto's van je mooie dino met ons te delen op Twitter, Facebook of Instagram!

Koop je tickets online